EĞİTİM FAKÜLTESİ ALTYAPI, SİSTEM VE CİHAZ KURULUM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

• 27 Şubat, 2019
EĞİTİM FAKÜLTESİ ALTYAPI, SİSTEM VE CİHAZ KURULUM ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Eğitim Fakültesinde yapımı tamamlanan konferans salonunun ışıklandırma ve ses sistemleri kurularak konferans salonunun sistemsel olarak tüm işlemleri tamamlanmıştır.

Eğitim Fakültesi konferans salonundaki kontrol odaları (reji) ses ve ışık kontrol cihazları kurulumları tamamlanmış olup test ve kontrolleri yapılarak teknolojik olarak üst seviye bir reji odası üniversitemiz bünyesine kazandırılmıştır.

Eğitim Fakültemizin network altyapı sistemleri tamamlanarak tüm bilgi sistem cihazlarının sorunsuz ve hızlı kullanımlarını sağlayacak ağımız aktifleştirilmiştir.

Eğitim Fakültesi sınıflarının kablolama işlemleri ve bilgi sistem cihaz kurulumları tamamlanarak öğrencilerimiz ve personelimizin kullanımına sunulmuştur.

Eğitim Fakültesi binasında personel ve öğrencilerimizin hızlı ve anlaşılır bilgilendirilmelerini sağlamak amacıyla gelişmiş anons sistemlerinin kontrollerin tamamlanmasının ardından kullanılmaya başlanmıştır.

Olası doğal afetlere karşı personel ve öğrencilerimizi her türlü tehlikeye karşı koruma ve uyarı sistemleri ile bilgilendirme ve müdahele süreleri minimuma indirilmiştir.