SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ÖZEL YETENEK SINAVI TEKNİK ALTYAPI VE CANLI YAYIN HİZMETİ

• 16 Ağustos, 2017

Spor Bilimleri Fakültesinin 2017-2018 Yılı Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Programı Özel Yetenek Sınavı için gerekli donanım alımı ve kurulumu gerçekleştirildi. Sınav öncesinde gerçek ortam testleri yapılıp bütün sistem çalışır hale getirildi.

Ayrıca sınava katılan öğrenci ve velilerimizin sınav güvenliği konusunda kaygılanmamaları için tüm sınav ortamı 2 adet güvenlik kamerası, 3 adet aksiyon kamera ve 1 adet de canlı yayın kamerası ile tüm sınav kayıt altına alındı. Aksiyon kameraları kullanan 2 operatörümüz sürekli olarak adayların parkur aşamalarını yakın planda ve hareketli çekim ile takip ettiler. Sınav sonunda adaylar veya velilerden gelen itirazlar anlık olarak salondaki geniş ekranlara yansıtılarak değerlendirildi.