19. AKADEMİK BİLİŞİM KONFERANSI

Üniversitelerde bilgi teknolojileri konusunda ilgili grupları bir araya getirerek, bilgi teknolojileri altyapısı, kullanımı, eğitimi ve üretimini tüm boyutlarıyla tanıtmak, tartışmak, tecrübeleri paylaşmak ve ortak politika oluşturmak amaçlarıyla ulusal boyutta Akademik Bilişim 2017 konferansı düzenlenmiştir. Konferansta davetli bildiriler, tam ve kısa bildiriler, konferans öncesi kurslar, konferans içi eğitim seminerleri ve yapılandırılmış çalışma grubu/açık oturum türü etkinlikler yapılacaktır. Konferans ilgili herkese açıktır ve ücretsizdir.

Aksaray Üniversitesi, Akademik Bilişim Konferansına 4-11 Şubat 2017 tarihleri arasında ev sahipliği yapacaktır. 4-7 Şubat tarihlerinde Konferans öncesi kurslar, 8-10 Şubat tarihlerinde Konferans ve 11 Şubat 2017 tarihinde yerel turizm turları planlanmaktadır.

• 19 Eylül, 2019