ALKU BIDB DESTEK PORTALI AÇILDI

ALKU BIDB DESTEK PORTALI AÇILDI
  • Bilgi İşlem Daire Başkanlığı
  • 24 Ocak, 2019
ALKU BIDB DESTEK PORTALI AÇILDI

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak daha önce basılı kopya ortamında "Arıza Bildirim, Bakım-Onarım Ve Kurulum Talep Formu" aracılığıyla alınan destek talepleri artık "destek.alanya.edu.tr" adresindeki destek portalından online ortamda alınacaktır. İlgili portal üzerinden Bilgi İşlem Daire Başkanlığı veya Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı için destek talebi açabilir, açtığınız destek taleplerinizin durumunu görüntüleyebilir, düzenleyebilir ve taleplerinize ekran görüntüsü vb. ekleyebilirsiniz.

Destek talebi oluşturabilmek için herhangi bir web tarayıcıdan destek.alanya.edu.tr adresine girilmelidir. Açılan sayfada "Yeni Destek Talebi" linkine tıklanmalıdır.

Sistemde destek talebi oluşturabilmek için oturum açılması gerekmektedir. Oturum açmak için eduroam-ebys kullanıcı adı - parola ikilisini kullanmanız gerekmektedir.

Oturum açıldıktan sonra yardım konusu seçilmelidir.

Gelen ekrandan destek talebiyle ilgili detaylar ilgili forma girilebilir. Form ekranında taleple ilgili detaylara değinilmesi sorunun teşhisini ve çözümünü hızlandıracaktır.

Tüm bilgiler girildikten sonra "Kayıt Oluştur" butonuna tıklanabilir.  Sonrasında kayıt oluşturulup ilgili departmanda atanacaktır.