DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ NETWORK ALTYAPISI VE CİHAZLARIN KURULUMLARI TAMAMLANMIŞTIR

• 27 Şubat, 2019

Diş Hekimliği Fakültesi network altyapısı bakır ve fiber kablolama çalışmaları tamamlanarak fakültemizde bulunan sistemlerin hızlı ve sorunsuz çalışmaları sağlanmıştır.Yapılan çalışmalar sonucunda fakültemizde kullanılan sistemlerde veri alışveriş hızı 10 gbps hızında yapılabilmekte ve gerek duyulması halinde 40 gbps hızına kadar arttırılabilmektedir.

Röntgen cihazlarının kurulumu tamamlanarak radyolojik görüntüleme (PACS) odaları faaliyete geçirilmiş cihazların sunucu ile bağlantıları fiber kablolar ile yapılarak daha hızlı ve verimli kullanıma sunulmuştur.

Doktorlarımızın ünit (hasta tedavi koltuğu)lerde tedavi esnasında kullandıkları tanı ve teşhisleri yazdıkları otomasyon yazılımlarının efektif kullanımları için ileri teknoloji cihazlarımızın kurulumları tamamlanmıştır.

Vezne ve hasta kayıt kabul otomasyon sistemleri kurularak misafirlerimizin daha hızlı kayıt ve sorunlarına daha etkin çözümler sunulması için özverili çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Hasta ve doktor çağrı ekranları aktif hale getirilerek zaman ve enerji tasarrufu sağlanmış doktor ve misafirlerimize daha sağlıklı bilgi edinmeleri için gerekli donanımlar kurulmuştur.