LABORATUVARLARIMIZ GÜÇLÜ BİLGİSAYARLAR İLE YENİLENDİ

• 15 Ocak, 2017
LABORATUVARLARIMIZ GÜÇLÜ BİLGİSAYARLAR İLE YENİLENDİ

Üniversitemiz ALTSO Turizm MYO, ALTSO MYO, İşletme Fakültesi, Akseki MYO ve Gazipaşa MRB MYO binalarında bulunan bilgisayar laboratuvarları 2016-2017 eğitim-öğretim yılı güz döneminin başında tüm bilgisayarları yenilendi.

ALTSO MYO'da 40 bilgisayar, ALTSO Turizm MYO'da 80 Bilgisayar, Akseki MYO'da 40 Bilgisayar ve Gazipaşa MRB MYO'da 40 bilgisayar yenileriyle değiştirildi. Yeni bilgisayarlarda i5 işlemci ile 8 gb bellek, 1 TB harddisk, 64 bit destekleyen anakart ve 23 inch ekranlar bulunmakta.Ayrıca yeni bilgisayarlar üzerine eğitim öğretim yılında kullanılacak çizim, programlama ve office yazılımları yüklendi.

Eski bilgisayarlarında bakımları yapıldı. Arızaları giderildi. Gerekli yazılımlar yüklenerek Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü ile Rektörlüğümüzün imzaladığı protokol ile bilgisayarları bulunmayan okullarımıza hibe edildi.