TIP FAKÜLTESİ MODERNİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

• 31 Ocak, 2019
TIP FAKÜLTESİ MODERNİZASYON ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ALKU BIDB olarak Tıp Fakültesi'nde personel ve öğrencilerimizin çalışmalarını daha modern ve teknoloji destekli ortamlarda gerçekleştirebilmeleri için zayıf akım ile günümüz teknolojilerine uyumlu bilişim ürünlerinin kurulum çalışmaları devam ediyor.

2019 yılı itibariyle personel ve öğrencilerimize  kolay, ulaşılabilir ve teknoloji ile iç içe çalışmalarını tamamlamaları için ALKU BIDB olarak çalışmalarımızı tamamlamayı hedeflemekteyiz.

Teknolojik ilerlemenin hızlı olduğu dünyamızda bu ilerlemenin getirdiği kolaylık ve gelişmeyi üniversitemiz ihtiyaçlarını karşılamak ve bu gelişmeler karşısında üniversitemizi geride bırakmamak için özverili çalışmalarımız devam edecektir.

Sınıflarımıza ve laboratuvarlarımıza günümüz şartlarına uygun güvenlik cihazların ve bilişim ürünlerinin kurulumlarını gerçekleştirdik.

Personel ve öğrencilerimizin ders ve çalışma vakitlerinin dışında da kaliteli zaman geçirmeleri için çalışmalarımızı tamamladık.

Sistemlerimizi 7/24 canlı tutabilmek için gerekli çalışmalarımızı tamamlayıp, sistem kontrollerimizi gerçekleştirdik.